• 15
    sayın domenec torrent,

    şu an en büyük en acımasızca eleştirileri kimden alıyorsun biliyor musun?

    bu takım “genç”, bu tür şeyler olur deyip kötü oyunu aylarca savunanlardan..

    bu takım tam kadroyken takımın daha eksikleri var ve giderilmesi lazım deyip kötü oyunu aylarca savunanlardan…

    takım ligde kötü gittikçe hoca avrupa’ya konsantre olmuş diyenlerden…

    takım ligde daha da kötü gittikçe hoca türkiye kupasını bırakmaz deyip durumu normalleştirmeye çalışanlardan…

    takım ikinci ligin son sırasındaki takımın yedek kadrosuna elenince de 3 yıllık planlama var, (planlama için gerekli en büyük gelir avrupa kupalarından gelmiyormuş gibi) gerekiyorsa bu sene avrupa’da olmayalım diyenlerden…

    halil’in bu sezon tek forvet olarak oynadığı maçların hiçbirinde takım verimli olamaz ve pozisyona dahi giremezken şimdi eldeki tek forvet olduğu için oynatılmaya mecburken takım eskiden pozisyona giriyordu şimdi o bile yok diyenlerden..

    şimdi sen geleli 10 gün bile olmamış, aylardır kötü oynamasına rağmen savundukları takımdan muslera, taylan, berkan, feghouli, diagne ve mostafa eksik, kadro tamamen önceki teknik direktörün aldığı futbolculardan kurulu ama acımasızca seni eleştirebiliyorlar.

    çünkü sen bu takımın başında durdukça dertleri galatasaray olmadığı için arkanda olmayacaklar.

    ben takımın iyiliğini düşünen bir taraftar olarak, benim için şu an ne iyisin, ne kötüsün. çünkü bunun için yeterli zaman olmadı. üstelik çok sıkışık bir takvimin içine düştün. benim için tek kriter var; galatasaray’ın başarılı olması. umarım yakın zamanda bunu başarabileceğine dair bir umut verebilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın