resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 633
    2 maçlık teknik direktörlük ömrü kalmış hoca. önümüzdeki trabzon ve alanya maçlarından çıkarabileceği maksimum puan; 0 (sıfır). ardından da bileti kesilir. umarım tazminatı çok değildir bir de bununla uğraşmayalım. şu durumda olmamızdan dolayı kendisini asla suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın ancak kendisinden en azından bir reaksiyon görmek isterdim, takım reaksiyon göstermiyor.

    en kötü ve düşmesi kesin takım bile sezon içinde hoca değişikliği yapar. o yetersiz ve vasıfsız takım birkaç tane reaksiyon galibiyeti alırdı. bu takım küme düşme hattına geldi ve olaya daha pratik çözümlerle yaklaşabilen hoca gerekiyorken bu arkadaş hala bir şeyler deneyip oyuncuları tanımaya çalışıyor. 20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçında yaptığı değişikliklerden sonra takım hücuma bile gidemedi, öncesinde iyi kötü pozisyon bulabiliyordu.

    yeni geldiğin takımda elbette bir sistem oturtmanı bekleyen yok. ancak bu takımın ligdeki durumu ortada ve eğer sen de hoca isen 4 maçta en az 2 galibiyetle başlayıp kendini orta sıralara atıp daha sonra deneme yanılma bir şeyler yaparsın. 2 maçta 7 gol yiyerek bir kariyere başlayamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın