• 165
    teknik direktörümüz değişti ama herkesin sabit beklediği pas futbolumuz devam ediyor. top bir oyuncuya atılıyor ve o oyuncunun sadece bir pas opsiyonu oluyor diğer oyuncular önlerinde rakip oyuncular olmasına rağmen boşa kaçmıyorlar ya da oyuncuya yaklaşıp üçgen kurmaya çalışmıyorlar. böyle olunca ne oluyor? oyuncu paslaşabileceği tek oyuncuya pası atıyor. sonra o oyuncu topu direk geri veriyor. böyle bir iki gidiyorlar sonra rakip iyice sıkıştırdığı için bunu artık yapamıyorlar ve rakibin olmadığı taraf olan bizim kalemize dönüyorlar.

    hadi biraz boşluk bulduk topu rakip yarı sahaya taşıdık diyelim. bu sefer durum daha kötü hale geliyor çünkü artık daha fazla rakip futbolcu var etrafta ve bizim defansımıza dönmemiz o kadar kolay değil. ne oluyor oyuncu ya çok zor bir pas vermeye çalışıp kaybediyor ya da iki üç oyuncu arasından çıkmaya çalışıp yine kaybediyor.

    sabit durarak pas futbolu oynanmaz. rakip oyuncular aptal değil, kapatırlar önünü sabit oyuncunun sonra ömer bayram'ın üç kişi arasından çıkmaya çalışması gibi saçmalıklar izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın