• 28
    aslında en en en büyük sorun bu. ama algı yönetimine kurban giden ve anı düşünen hemen herkes olayı futbolcu, teknik adam boyutuna indirgedi.

    istediğimiz kadar nihat özdemir'e ve tff yöneticilerine sallayalım. bu adamların gücü nereden aldığı belli. önemli olan onların ayağını denk almasını sağlamak. bu gece nihat'a telefon gelsin içi kan ağlayarak bizi şampiyon yapar. öyle de liyakat sahibidir.

    şu an ülkede adil futbol ortamı olsa biz haftalarca doğranıp yarıştan kopmuş olmayacaktık. büyük takımlarda hele bizde maalesef böyledir zirveden uzaklaşınca tamamen koparız üst sıralardan. sonraki maçlar formaliteye döner.

    2018-19 sezonunda eğer istanbul seçimleri tekrar edilmese başakşehir'in şampiyon yapılması kuvvetle ihtimaldi. zaten nasıl içlerinde kaldıysa 1 yıl sonra önleri açılarak şampiyon yapıldı. o dönem önce fb sonra da biz* güzelce saf dışı edildik.

    ama ben bu hükümeti tanıyorsam önce bizi küme düşme hattına yollar sonra oradan hakemler eliyle çıkartıp hem galatasaray kollanıyor algısını güçlendirir hem de kendisini istifaya davet edenleri utandırır. ölümü gösterip sıtmaya razı eder.

    galatasaray tribünlerinin öncelikli sloganı olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın