resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 506
    hocayı daha önceden tanımıyordum. avrupa futbolunu yakından takip ederim, özellikle premier lig ve la liga'yı. haliyle guardiola'nın yanında görmüştüm ama yardımcı hocanın üzerine de uzun uzun araştırma yapıp, bu kim diye merak etmemiştim tabi.

    sadece bizimle adı geçip, teknik direktörümüz olduğunda youtube üzerinden eski takımı flamengo'nun 20 maçının özetini izledim. onlar da 3-4 dakikadan oluşan kısa özetler. daha çok atılan ve yenen goller var. neyse dikkatimi çeken 2 konu vardı.

    1) takımındaki isla ve filipe gibi yaşlı sayılabilecek bekleri bile etkili kullanıyordu. en azından hücumda. bu ikili 8-10 kadar asist yapıp, bir o kadar da pozisyon yaratmış.

    2) işin savunma kısmında; kaleci ve bireysel hatadan epey gol yemiş takımı. ancak daha da dikkat çeken konu önde kurulan savunma hattı ve arkaya kaçan rakip oyuncuların bulduğu goller, yaşanılan tehlikeler.

    peki ilk maçında ne gördük? hemen hemen aynı olayları galatasaray'da da gördük.

    bunun dışında ben takımın ön alandaki oyunundan memnun kaldım. zamanla oturacaktır bunlar. savunma kısmını nasıl çözecek; buradaki sorunlar ismail çipe ve alpaslan sonrası gelecek ideal oyuncularla halledilecek mi zaman gösterecek. tekrardan hoşgelmiş, başarılılarla dolu bir galatasaray kariyeri olsun.

    (bkz: 16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın