• 586
    yine hakemler tarafından doğrandığımız bir başka maç. ve işin en üzücü tarafı, ruben ribeiro, muhammed kamara gibi ligin en çirkef oyuncularına sahip hatayspora karşı böyle bir şekilde maçın elimizden alınması. ciddeen fenerbahçe kadrosunda bile bu kadar çirkef oyuncu yok.

    ben uzun bir süredir teknik taktik vs konuşmaktan sıkıldım. hiç bir anlamı yok çünkü. bu maçta hoca ilginç şeyler denedi, halil - aytaç değişikliği çok eleştirilmiş, orada takım 3lüye döndü. ataç stoperlerin arasına girdi, ileride kerem ve emre kılınç false 9 kaldılar. hatayın geride bıraktığı boşluklara da çok iyi kaçtılar. eskiden bu savunma arkası uzun topları atmıyorduk, bunu denemeye başlamamız umut verici.

    hakem konusuna gelirsek, gerçekten diyecek bir şey yok. yönetim istifa demeyi de uygun bulmuyorum. bu tff ile mücadele edecek alternatif bir aday yok çünkü. tff'yi atayan saray, nihatı oradan çıkaracak bir güç yok. olayı siyasi arenaya çekecek bir başkan lazım. 'ya bu nihat gider, yada galatasaray taraftarı sandıkta bunun bedelini ödetir' diyecek bir başkan lazım. ortada da hiç öyle birisi yok, herkes aman keyfimiz bozulmasın nihat bey modunda. fatih terim gelip başkan olsa belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın