• 86
    ömer bayram'ın ilk 11'de olmaması tek sevindirici degisim.

    sezon basindan beri birkac sorunu vardi bu takimin. hoca degisimiyle cozulecek sorun degiller aslinda. tam da bu yuzden teknik direktor degisikligi, hem de fatih terim varken, bu sekilde arkadan is cevirerek yapilmasi yanlisti. bunu yapanin galatasaray'da baskanlik gorevini surdurmemesi gerekir. ilk seçimde geldigi gibi gitmesini umit ediyorum.

    kaleci sorunu. muslera ile devam etmek yanlisti. 2017'den beri siradanlasti, kotulesti ve performansi diplerde. yerine kaleci bulmak bir kenara, muslera'nin korkunc sezon baslangicina ragmen ikinci kalecisiz sezona baslamak tam dolu tabancayla rus ruleti oynamakti bana kalirsa.

    boey ve van aanholt'u ayni anda izleyemedik maalesef. alternatifleri cok kotu performans gosterdiler. ozellikle de ömer bayram. bilinmeyen bir sey degildi. yedlin ise bir iyi bir kotuydu.

    pozisyon sonlandirma ve gole cevirme oranimizin çok düşük oluşu. farkli oyuncular farkli sekilde oynatilsa da sonuc degismedi. bunu kiracak seylerden biri bence hucumdaki israr ve devamlilikti ancak avrupa-lig-milli mac yogunlugunda mecburi rotasyonlar, sakatlik, covid ve ceza sorunlari verimliligimizi arttirmamiza engel oldu.

    orta sahada gedson bizim icin çilekti. muhtemelen cok ugrasildi ancak olmadi. takim oyununu bir tik yukari cekebilecek kalitede, savunmadan cikislarda aradigimiz oyuncuydu.

    inşallah kazaniriz ve asagilardan kurtulup avrupa potasina gireriz. birkac mac kazanan takim kendini ust siralarda buluyor. degisik bir sezon yasiyoruz. 10 puanimizi hakemler yediyse 10 puani da kendi beceriksizligimiz yuzunden kaybettik. bulundugumuz konumda olmayi kesinlikle haketmiyoruz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın