• 8392
    iyice tanınmaz hale geldiğimizi düşündüren, naçizane kendimi de içinde hissettiğim, bir kısım ergen zihinlileri ayıracak olursak iyi insanların olduğunu düşündüğüm toplululuktur.(şimdi eleştirmeye başlayabilirim)

    ergen zihniyetlilerin doluştuğu bir topluluk olmaya başladık. takımdaki futbolcu kötü oynar instagraminin yorum kısmı fecaat küfürlerle dolar, hemde öyle böyle değil. ne anası kalır ne de çoluğu çocuğu...

    sosyal medyadaki taraftar gibi düşünmeyip fikrini beyan edince yine aynı, gelip aynı takımın taraftarı olmasına rağmen deli dehşet küfür ediyorlar.

    birkaçı zaten her yönetimde olduğu gibi başkanın adamı (başkan yalaması diyebilirsin, ama demedim) yönetimi canhıraş savunuyor, her ne olursa olsun savunuyor.

    maç içinde gördüklerim var birde. stada gitmiyorum, tv den gördüklerim. resmen oyuncunun hata yapmasını kolluyorlar ki hemen ıslıklasın....

    adını hatırlamadığım, bu hafta tercüman olarak gelen adam için de küfür kıyamet şeyler yazmışlar. lan sizin terbiyeniz nerde?

    bilmiyorum ama galatasaray benliğinden kopmuş, kimyamıza uymayan hatta bizden olmayan bir tür türedi. bu adamlara gerçek galatasaraylılığı anlatmak gerek. yoksa korkarım biz de fenerbahçeliler gibi olma yolunda ilerliyoruz.

    selam olsun:
    fikri hür, vicdanı hür galatasaylılar'a...
App Store'dan indirin Google Play'den alın