resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2189
    seçildiği günden beri bir kere bile bundan olur dedirtemeyen başkan..

    kendi başarısızlıkları bir yana bırakırsak; fatih terim ile yollarını ayırarak istemeden de olsa resmen ya herro ya merro demiş.. bunu anlaması da 1 saat bile sürmedi. haziran 2021'den 10 ocak 2022 tarihi saat 14'e kadar ışıtan gün adlı yöneticinin küfürlü tweetlerinden haberimiz yoktu, hollanda'daki kulübünde yapmış olduğu iddia edilen işlerden de haberimiz yoktu.. neredeyse 7 olmuş ama bilmiyorduk..

    küfürlü tweetler normal değil ama taraftarın gözünün içine baka baka ana avrat küfür eden belhanda, aşağılama amaçlı konuşan sinan gümüş vs. o formayla tekrar sahaya çıkıyor, yeni kontratlar için yönetimle didişiliyorken sorun olmaması, başta fatih terim olduğu için miydi? korkulur arkadaş.. valla bu düzenden de bu işlerden de korkulur.. bu korkuların sahipleri ile başa çıkamayacak olduğu da çok belli burak elmas'ın..

    kimse "öyle değil" demesin ama fatih terim gittiyse gerisi hiç önemli değil kişiler var. bunu söyleyince dahi fatih terim düşmanı olunuyor.. burak elmas, fatih terim ile ayrılmasa bizlerin ışıtan gün'den de şundan da bundan da haberimiz olmayacaktı.. yalansa yalan deyin..

    burak elmas... görünen köy kılavuz istemez.. artık allem-i cihan olsanız -ki 10 da 1'i bile olamazsınız- bir şeyleriniz karıştırılacak, beğenilmeyecek çünkü fatih terim olmadan elde edilen başarıları neyleyelim... bundan sonra işiniz çok ama çok zor; o kadar boşa transfer parası, maç başına prim parası dağıtılırken sorgulanmayan şeyler şimdi her transferde ve her maçta sorgulanacak, florya'da bile yeniçerilik başlar benden söylemesi..

    en iyisi - zaten yapmanız gereken- istifa etmektir. yeni yönetim yeni hoca ile belki sular durulur.. durulmaya da bilir çünkü yeni gelen başkan önce fatih terim ile anlaşmalı.. yoksa galatasaray neye yarar..

    edit: imla hataları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın