resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 200
    hakkında çıkan tweet ve iddiaların izahı olmayan yöneticimiz. istifa mı eder, çıkıp açıklama mı yapar bilinmez ancak kesinlikle bir şeyler yapılmalı. iddiaların türk basını kaynaklı olmaması durumu daha da vahim yapıyor zira basınımızın güvenilirliği(!) herkesin malumu. ne kadar doğrudur bilemem ancak marc gonzalo martinez'in gelişinde de kendisinin parmağı olduğu söyleniyor. hollanda'da çıkan haberler ortada. umarım kulübümüz kendisi ve ogan tarhan tarafından oyuncağa çevrilmez.

    edit: samimiyetsiz bir özür mesajı yayınlamış. bu adamdan nedense kötü bir hava alıyorum. umarım ben yanılırım. sonumuz galatasaray için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.

    edit 2: istifa ettiği söylemleri internette dolaşmaya başladı. bence geç kalınmış bir karar ancak zararın neresinden dönülse kârdır. mümkün olduğunca bunun gibi gereksiz ve sporla alakası olmayan konularla zaman kaybetmeyip hızlı bir şekilde hedefe odaklanarak tüm branşlarda gerekenleri yapmaya çalışmalıyız. gündem umarım en kısa zamanda durulur ve tüm oyuncular ve teknik kadrolar da kaosa değil işlerine odaklanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın