• 8
    fatih terim’in hak etmesine rağmen almadığı tazminat. sağolsun. parayı takımda bırakarak takım ekonomisine katkıda bulunmuştur.

    ama şu taraftardaki romantizm de bir bitmedi gitti. terim sanki her şeyi süper giderken takımdan gönderilmiş gibi davranılmasını anlamıyorum. türkiye süper ligi gibi bir ligde kadrosu gayet yeterli hatta ve hatta diğer istanbul takımlarından bile daha iyi bir takımı anadolu takımlarının karşısında şov yaptığı, ikinci ligin son sırasındaki bir takımın yedek kadrosuna yenilip kupadan elenen bir takıma dönüştürdü. en önemlisi de en büyük gelirin geleceği avrupa kupalarından uzak tutmasına daha ne kadar sabredilmeliydi? seneye büyük ihtimalle avrupa kupalarında olmayacağız. acaba kaç milyon tl gelirden olduk?

    bu takım şu ana kadar başarısızdı ve terim’in ayrılması başarısızlığın bedeli olarak haklı olandı. ayrılış şekli tabi ki tartışılır, bende saygısı çok büyük bir insandır ama şunu şu an takımın avrupa kupalarına katılması için küçük bir ihtimal varsa, o küçük ihtimal terim yönetiminde asla realiteye dönüşmeyecekti çünkü takım dönüşü olmayan bir uçuruma doğru gidiyordu. ikinci devrenin ilk maçı bunu taraftara hala gösteremediyse demek takım küme düşse bile birileri hala fatih terim’in bir bildiği vardır diyecek haldeymiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın