resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 149
    https://twitter.com/...954457990615041?s=24

    hakkinda twitter'da anlatinlar daha once yayinlanan bir roportajindan alinmis yani salt twitter dedikodusu degil gibi.

    https://news.fox-24.com/news/248574.html

    roportajin onemli kisimlarini ozetlemeye calistim;

    - fortuna'dan ayrilinca esinin yaninda agladigini soyluyor hofland, ama bu maruz kaldigi tutumdan dolayi degil fortuna'ya olan sevgisinden. belli ki fortuna'yla olan iliskisi hoca'nin galatasaray'la olan iliskisine benziyor.

    - goreve basladiginda duzgun bir ofis bile vermemisler kendisinine. ofisimi kendi paramlar kurdum diyor. sonra gidip yine kendi cebinden video analiz sistemi satin almis.

    - kovulmamin sebebi ise oynanan futbol ya da sonuclar degil yonetimin oynatmami istedigi bir oyuncuyu (samuel moutoussamy) oynatmamamdi diyor. antrenmanlarda yeteri kadar iyi calismiyordu ama buna ragman isitan gun ile ogan tarhan onu oynatmam konusunda israrlilardi. hatta bir ajax macinda onu 11 baslatmami istedi ogan, belli ki onun icin ajax maci onemli degildi ama benim icin oyleydi.

    - onlara karsi cikarak isimi riske attigimi biliyordum. mesela tesfaldet tekie'yi de bir iki kere onlarin baskisina ragmen oynatmadim. daha sonra iyi oynadigimi iki mac puan kaybedince bunu bahane gosterip isime son verdiler diye de bitiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın