• 4
    galatasaray mağazacılık a.ş'den sorumlu kişi. burak elmas yönetimiyle beraber göreve gelmiştir. şu anda twitter spaces kanalında gsstore mağazacılık'ta ve florya'da bahsedildiği gibi geçmişten gelen bir yolsuzluk olmadığını ve bu iddiaların nereden çıktığını anlamadığını söylüyor. kayıp olduğu iddia edilen 20 bin ürün florya'da 12 senede beri birikmiş olan ürünler olduğunu, sayısının 18 bin civarında olduğunu, hepsinin envanterde olduğunu ve bu ürünleri de internet üzerinden satışa çıkardıklarını belirtti. 20 bin sayısı ise burdan yalan-yanlış bir şekilde dışarı aktarılmış.

    konuyla ilgili başkan burak elmas'a da bilgi vermiş ve yönetim olarak bir açıklama yapacaklarmış. internette kaçak satılan ürünler ise futbolculara verilen ve futbolcuların çevresine iyi niyetle verdiği ürünlermiş. ve bu ürünleri de futbolculardan alan bazı isimler sosyal medyada satıyormuş. bunu tespit ettiklerinde de oyuncuları uyarmışlar. bu konuyu fatih hoca ve ekibiyle bağlamak çok çok büyük yanlış olur, biz geldiğimizden itibaren florya'daki en büyük yardımcımız fatih terim oldu dedi.

    geçmiş envanterle ilgili de çalışmalarını tamamlamışlar ve bununla ilgili bir rapor sunacaklarmış.

    ayrıca kendisi galatasaray mağazacılığın fenerbahçe'den 2, beşiktaş'tan ise 3 kast daha fazla ciro elde ettiğini dile getirdi.

    bu arada yayın hala devam ediyor. dinlemek için: https://twitter.com/.../1481734168602152960

    böylelikle bu konuya direkt birinci ağızdan açıklama gelmesi çok güzel oldu. floarya'daki günahsız insanları zan altına bırakanlar bakalım şimdi ne yapacaklar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın