resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 374
    futbolculara "şaşırt beni" karikatüründeki gibi emir vermeyecegini bildiğim, yata yata ancak karpuz büyür futbolcu degil mottosuyla hareket edecegini dusundugum, oyuncu grubuna gore ve oyuncu ozelliklerine gore oyun ve pozisyon anlayisina sahip galatasarayımızın teknik direktörü.

    kendisinin gelmesi her ne kadar fatih terim sonrasi olsa da, beklentiler düşük oldugu icin hayal kirikligi olmayacagini dusunuyorum. sonucta kimse basarili olmasini beklemiyor.

    ha bu ara parlatilmaya calisilirken surekli pep guardiolanın yardimcisi olarak lanse ediliyordu. burak elmas ve ışıtan gün beyefendilere bir cift lafim var: eger top class bir hocanin fi tarihindeki yardimcisi diye getirdilerse, hic gerek yoktu kulupte genclik gelisim sorumlusu gorevinde bulunan müfit erkasap gayet de iş görürdü. sonucta 96-2000 doneminde yardimci antrenördü.

    neyse, simdi dusunun bir sirketten size teklif geliyor. diyorlar ki bilmem ne pozisyonunda yardımcı unvaniyla calisir misiniz? siz de guzel firsat, yeni denizlere yelken, farkli challenge diyerek kabul ediyorsunuz. hani anlatilanlara gore konusuyorum; sonra o pozisyondaki arkadas yok ben yardimci istemem diyor. sonra anlasilamiyor falan derken yonetim o arkadasi kovuyor. neyse size de diyor ki biz sizi yardimci olarak dusunduk, ama mudurumuzle yollari ayirdik. buyurun gelin baslayin. e siz de ben istedim bir goz allah verdi iki goz hesabi kosa kosa goreve basliyorsunuz.

    ama o da ne, sirketin caycisindan tut, en kiyida kosede kalmis elemanina kadar size karsi bir cephe alinmis. ondan sonra o bolgedeki market size adam gibi davranmiyor. kosedeki berberi ariyorsunuz randevu icin bir turlu size randevu verilmiyor. topyekun size cephe alinmis.

    ne dusunursunuz? o insanlar hakkinda? dogru mudur yaptiklari? konuyla hicbir baginiz yok, kimsenin kuyusunu kazmamissiniz. teklif gelmis. siz basvurmamissiniz bile. alakaniz yok ya konuyla. tek istediginiz gorevinizi hakkiyla yerine getirmek.

    ıste konunun oznesi kisi domenec torent'tir.

    gidip yonetime sallayin yaptiklarinin etik olmamasindan dolayi. gidip ne bileyim futbolculara sallayin adam gibi oynamadiklari icin baba diye sevdikleri hocalarinin yuzunu yere baktirdiklari icin. ama lutfen su adam bi 5 hafta gecirsin. ondan sonra ise yaramaz birisiyse ilk ben sovecegim soz veriyorum. hatta en kisa sureli ceza neyse sozlukte o fiili yapacagim. ama lutfen, galatasaray icin tuttugunuz takim icin bu takimin profesyonellerini ve futbolcularini art niyetli olmadiklari surece destekleyin gozunuzu seveyim. daha surada ahmet yilmaz calik icin soylenenleri biliyoruz gecmiste. simdi en basta ben bircok kisi kopekler kadar pisman.

    ha lafim galatasaraylilara. sirf fatih terim sayesinde galatasarayi sevip de fatih terim'i galatasay'a yeg tutan terimsporlulara degil. onlar takilsin kafasina gore. sivrisinek misali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın