resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 349
    yeni teknik direktörümüz. kendisine hoş geldin diyorum ve başarılı olmasını çok istiyorum.

    türkiye'deki kısır döngüden o kadar bıktım ki yabancı hoca fenerbahçe'nin başında bile olsa başarılı olsun isteyecek duruma geleceğim nerdeyse.

    bir yabancı hocanın artık derwall gibi bir devrim yapmasını çok istiyorum. türk futbolu artık şu fanustan çıkmalı. çünkü türk teknik direktörlerinin hüküm sürdüğü bu fanusun içinde olduğu sürece nihat özdemir'lerle, servet yardımcılarla muhatap olmaktan kurtulamayacağız. kendisi bu kişi midir bilmiyorum ama umarım torrent çok başarılı olur.

    kendisinden beklentim öncelikle oyunun geliştiğini görmek. tabii ki bunun yanında bu sene avrupa kupalarına gidebilecek bir pozisyonda bitirmemiz çok önemli. ama oyunun geliştiğini görürsem bu benim sabretmem için yeterli olur.

    kendisine öncelikle işine odaklanabileceği bir ortam yaratmalıyız. bunu yaptıktan sonra oyunda bir gelişim görürsek de kesinlikle süre vermeliyiz. sene ortasında gelmiş yabancı bir hoca takımı çok geriye götürmemişse kesinlikle yeni sezona başlamayı hak eder.

    kendisinden isteğim şu seni yiyecez diye oraya buraya tabak resmi koyan yamyam tayfayı ciddiye almaması. tabii ki uzman kişilerin eleştirilerinin üzerinde düşünmeli. ama akıllarınca terim'in intikamını almaya çalışan kim varsa kafasına takmamalı. oyun gelişirse onlar da yavaş yavaş bu kafadan çıkacaklardır zaten.

    başarılar hocam. umarım uzun ve çok başarılı bir galatasaray kariyerin olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın