resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 330
    umut besleyen arkadaşlara saygı duymakla birlikte kuvvetle muhtemel sezon sonu belki daha önce gidecek birine kendi adıma boşuna methiyeler düzüp ümit bağlamam.

    ben tabi ki yine galatasarayımızın kazanmasını isteyeceğim o ayrı. olur da avrupa liginde final bile oynasak yine fikirlerim değişmez. muhtelemen 1. adam konumunda kariyerinin zirve noktası galatasaray olacak.

    bir zamanlar mourinho'nun avram grant diye bir yardımcısı vardı. jose mourinho sezon ortası chelsea'den ayrılınca idareten takımın başına geçmiş ve sene sonuna kadar da teknik direktör olarak göreve devam edip takımına şampiyonlar ligi finali oynatmıştı. penaltılar ile kaybedilmese şampiyonlar ligi şampiyonu apoleti olacaktı. sonra kayboldu gitti. keza biz de zamanında idareten gelen jan olde riekerink ile ertesi sezona başlamıştık ve sonu tabi ki hüsran olmuştu. trabzonspor daha geçen sezon başı yardımcı antrenör eddie newton ile maceraya girmiş ve çok kısa sürmüştü.

    herşey kabak gibi ortada. kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz. galatasaray kalibresinde değil maalesef. yanlış anlaşılmasın adamın bir suçu yok. ona kızdığım da yok. kabahat getirende. zaten şu an önceliğimiz gs başkanlık gömleği kendisine 100 beden büyük gelen çapsız burak elmas'ın bir an önce istifa etmesi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın