• 127
    anti fatih terimcilikten daha tehlikeli olmayan durum.

    fatih terim futbol kariyerinin başındaki ankaragücü- göztepe maceralarını saymazsak ki o zaman milli takıma gitmeden görev almıştı, geriye kalan bütün kariyerinde galatasaray taraftarının rakibi olmadı. yani fatih terimci olan taraftarlar sadece takımını ve milli takımını destekledi.

    şimdi önemli olan takım, hoca değil takımı desteleyelim diyen anti terimciler de yıllardır istatistik bilimine, futbol kurallarına, oynanmaya çalışılan oyuna rağmen takımının iyiliğini değil, kötülüğünü yazıp çizdiler. fatih terim görevi bırakmasına rağmen içleri soğumamış olmalı ki hala aynı şekilde yazılar devam etmekte. allah'tan 11 ocak 2022 nijerya mısır maçında momo gol atmadı da başka bir başlıkta hoca linçlenmedi.

    benim etrafımda olan ki oldukça fazla vardır, fatih terim'i seven galatasaraylıların hiç biri şuan takımın kötülüğünü istemiyor. çünkü biliyorlar ki fatih terim'i kara kaşı kara gözü için değil galatasaray için sevdi ve galatasaray'ı da sevmeye devam ediyor. tıpkı yakışıksız bir şekilde yarı yolda bırakılmasına rağmen takımın idman eksiği olmaması için necati ateş'i idmana gönderen fatih hoca gibi.

    ayrıca yeni gelen domenec hoca'yı ya da diğer hocaları gönderecek olan taraftar grubu da fatih terimciler değil, fatih terim'i sevmeyen kişiler olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın