• 44
    olaya duygusal bakan kesimden değilim. benim gördüğüm ve rahatsız olduğum durum hemen her maç rakiplere karşı aciz durumlara düşen takımın serbest düşüşte olmasıydı. hem takım hem de oyuncular psikolojik ve mental olarak çökmüş haldeydi ve bir şeylerin düzelebileceğine dair inançları kalmamıştı. bu sahadaki her oyuncunun her hareketinden rahatlıkla görülebilir hale gelmişti. netice itibariyle fatih terim'in de bu durumu düzeltebilecek ve takımı ayağa kaldırabilecek enerjisi ve motivasyonu yoktu.

    üstelik bana göre bu skandal ve sancılı geçen sezonu (2021-2022 sezonu) hala kurtarma şansımız var. avrupa potası ile aramızda 5-6 puan gibi az bir fark varken, mevcut gidişatı kabullenmek ve şansımızı olmayacağı ayan beyan ortadayken fatih terim ile denemeyi seçmek, çok daha büyük bir kumardı. mevcut gidişatın bir simülasyonunu yaşama şansımız keşke olsaydı da karşımıza çıkabilecek korkutucu tabloyu görseydik fakat bu mümkün olan bir şey değil.

    hal böyleyken olaya duygusal yaklaşıp kulübün ve türk futbolunun efsanelerinden biri olduğu için fatih terim'in gönderilmesini, mevcut yönetime karşı bir öfke haline çevirmek ihtiyacımız olan doğru şey değil. evet, fatih terim galatasaray'a ve türk futboluna çok şey kattı fakat geçmişte yaşattığı ve onunla beraber yaşadığımız sevinçlerin, şu an bize bir faydası maalesef yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın