resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 290
    yeni hocamızdır. öncelikle türkiye'de ne kadar blogger, youtuber varsa alayını takip ederim. anlattıklarına göre çok mükemmel bir hocaymış, kendisini bu güne kadar tanımamamız bizim ayıbımız. (bahse girerim 10 gün öncesine kadar bu parası neyse verip istediğin adamı övdürebildiğin bloger tayfa da tanımıyordu ya neyse) sözlükte de bolca öven yazarlar var. yalan yok ben kendisine biraz yükseldim. heyecanla bekliyorum ancak kendisinden bir takım taleplerim olacak;

    feghouli, babel, luyindama ve ömer bayram dörtlüsünü asla oynatmamalı,
    bartuğ, atalay her maç ilk 11 de olmalı.
    yine anlattıklarına göre çok iyi duran top çalıştırıyormuş. bu durumda marcao'yu ramos'a dönüştürmesini beklerim.
    bayern münih'in ilgi gösterdiği kerem aktürkoğlu'nu da bulunduğu noktadan çok çok daha yukarı taşımalı.
    bir de yanında sadece 4 antrenör getirmiş 2 si kaleci ve kondisyon zaten geriye kalıyor 2 kişi. 2 kişilik ekip çok az. guadiola'nın 25 tane yardımcısı pozisyon antrenörleri var. inadı bırakıp kendisi de ekibini modern futbola uydurmalı.
    madem bu kadar iyi hoca transfer de istememeli, 50 tane transferle herkes oynar mesele oyunculara bir şeyler katmak.
    he bir de kendisini çok öven arkadaşlar momo ve halil 6 pastan topu kaleye sokamazsa bize sakın xg ile gelmesin.
    bir de kulağımıza haberler geliyor muslera'yı beğenmemiş falan... o bizim 10 senelik kalecimiz, efsanemiz. sakın...

    yukarıda kendisini yemek istersek ne kadar kolay yiyebileceğimizi göstermek istedim. fatih terim bu organize ve sistemli şekilde sunulan argümanlara 3 yıl dayandı. kendisi 3 ay bile dayanamaz. ama tabi ki kendisini yeme olaylarına girmeyeceğiz. onu da fatih hocayı yiyenler yiyecek. hep onlar yemedi mi zaten? bizim derdimiz kendisiyle değil, getirenlerle. ama bu yok lahm'ı orta sahaya çekti yok messi'yi inside forwad önerdi o maç gol attı falan komik şeyler. burada messi yok muğdat çelik var. messi'yi sol beke bile koysan gol atabilir yani bu övülecek bir şey değil. lahm'ı orta sahaya devşirmiş de guardiola dönemini güzel hatırlayan kaç bayermli vardır merak ediyorum.

    açıkçası ben kendisinden çok umutlu değilim. aynı oyunu oynamaya çalışacağız. daha az pozisyona girip daha çok pozisyon vereceğiz diye tahmin ediyorum. artık mıy mıy pas futbolu, modern futbol değil diyerek linçlenen oyunun benzer bir versiyonu yabancı hoca önderliğinde bolca övülür. çünkü riekerink dönemi övecek bir şey bulamayınca nigel de jong'un ayağa kayışını, jason denayer'in kornerlerdeki adele patlatan gereksiz 70 metrelik deparını övüyordu taraftar. inşallah yanılırım, inşallah güzel şeyler yapar ve bu güzel bir hikayenin başlangıcı olur. ama kendisi doğru adamsa bile o kadar yanlış bir zamanda geldi ki işi çok zor.

    camiamıza hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın