resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2135
    bu adam kulübün haklarını savunmuyor, hakem hatalarına karşı susuyor, hiçbir ağırlığı yok diye sabahlara kadar eleştirilebilir. bunu anlarım , ziyadesiyle haklı bir eleştiridir hak veririm.

    lakin iki gündür fatih terim ismi üzerinden üzerine gidilmesine, elden gelse fiziksel şiddete varacak şekilde saldırılmasına hak veremiyorum. twitter başta olmak üzere diğer sosyal mecralarda millet neredeyse adamı ciddi ciddi ölüm ile falan tehdit ediyor, yahu azıcık kendimize gelelim. biz galatasaray taraftarıyız ya!

    takım küme düşme potasının az biraz yukarısında. düne kadar taraftarın büyük bir çoğunluğu ya terim'i yollarsin ya da defolur gidersin modunda söylemlerde bulunuyordu. ne ara terim'i gönderdi diye adam bu denli degersizlesti. bunu isteyen sendin, bendim, bizdik...

    bu takım ikinci ligin son sıralarındaki on üç kişilik covid kafilesine elendi, ligde 2.5 aydır doğru düzgün galibiyet alamıyor, her hafta doldur boşalt futbolu ile doksan dakika ızdırap yaşıyoruz. neyi bekleyecekti galatasaray başkanı. daha ne kadar rezil olacaktık.

    emin olun bu ayrılık çok önceleri olacaktı fakat isim fatih terim olunca bu denli uzadı süreç. aslında burak elmas fazlasıyla terim'e insiyatif tanıdı. başka isim olsaydı çoktan başka bir teknik adam ile yola devam edilirdi. ortada bir vefasızlık, terim'i satma, terim'i yarı yolda bırakma durumu olmadı. çoğumuz burak elmas kadar bile dayanmacakti bundan ziyadesi ile eminim.

    onu başkanlık koltuğuna terim getirmiş, şimdi işler kötü gidince terim'i satmış, geçin efendim bu işleri. terim sayesinde başkan oldu diye bu kötü tabloda galatasaray menfaatlerini gözardı edip senelerce terim'in sistem oturmasını bekleyecek değildi. gelgelelim ortada bir sistem de yoktu. ortada sadece gol beklentisi yüzdesi çok çok iyi goygoyu vardı.

    her sektörde olduğu gibi futbol sektöründe de kıstas başarıdır. en azından liderin on puan gerisinde olsak, türkiye kupasinda ikinci lig takimina elenmesek şuanda bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.

    terim konusunda en doğru kararı vermiş başkandır, geç bile kalmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın