resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 227
    yeni görevinde başarılar dilediğim teknik direktörümüz..

    ateşin içine düştüğünü anlatmak çok zor olmayacak ama anlaması çok zor olacak.

    fatih terim elbette bu kulübün efsanesidir. başarılarımızın çoğunda rolü vardır, en sevdiğimiz ve de güvendiğimiz isimdir. ancak bütün bunlar fatih hocanın son yıllarda kötü performans sergilediği gerçeğini inkar etmemize sebep olmamalı. gerekli sabır haddinden fazla gösterildi ancak maalesef olmadı..

    şimdi bu beyefendi geldi ve kendisine başarılar dileyip bizi yukarı çekmesini bekleyeğiz..

    tekrarlamakta fayda var... fatih terim'in kovulmadığı, sadece bu sezon değil son 3 sezondur hiçbir şey katmadığı aksine hep geriye götürdüğü, bir türlü standart oturtamadığı, istenilen hemen her transferin yapılmasına rağmen sonuç alamadığı, futbolcular ile iletişiminin zora girdiği bir takıma gelmiştir.

    fatih terim kovulmamıştır, nitekim onu kovacak bir adam da bu yönetimde yoktur. fatih hocadan sonra içi soğumayan arkadaşlar bir kere daha düşünürlerse başka bir çare kalmadığını belki görürler. hoca sene başında gelmiş olsa sabaha kadar ayrılığı kabullenmeyelim ama durum farklı.. hele hele yeni teknik adamın bu süreçle hiç alakası yoktur. kendisinden başarı beklemek demek, galatasaray'ın başarısını beklemek demektir..

    ayrıca, torrent hocanın futbolun taktik açışından bilgisinin türkiye'deki hemen tüm antrenörlerden bayağı fazla olduğunu düşünüyorum. guardiola'nın yanında 1 ay bile kalsanız, futbolun çağdışı işlediği bu ülkedeki çoğu antrenör tayfasından çok daha iyi seviyeye gelirsiniz zaten. ha önemli olan sadece taktik bilgisi değil tabi; iletişimi, idarecilik, güven duygusu gibi iyi bir hocalık için gerekli olan bir sürü şey var.. bakalım o açıdan ne kadar yeterli biri hep beraber göreceğiz...

    allah yardımcısı olsun, kendisinin yolunu açık etsin. etsin ki galatasaray'ın yolu açılmış olsun... bu adam ne yapacaksa bizim kulübe yapmış olacak..

    şimdi gelsin basın toplantısında fatih terim'e aaa bile diyemeyen ama gücü yetti mi çocuğunun çalıştığı kafeyi soranlar, neden şunu oynattın bunu oynatmadın diyenler, amacı belli olan sorular... tam bir kurt sofrasına düştü herif..
App Store'dan indirin Google Play'den alın