resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 169
    muhtemelen takımdaki kötü gidişatın bu noktalara geleceğini düşünen yönetimin b planı için yaklaşık 1 aydan beri temas kurduğu hoca. bu operasyonu gizli yürütemediklerinden de basına düşünce bu isim mecburen yardımcı hoca filan dediler. yoksa en baştan beri teknik direktör olarak düşünüldüğü kesindi bence. ben arkadan iş çevirmek filan olarak görmüyorum aksine hazırlıklı olmak olarak değerlendiriyorum. bjk-fb gibi teknik direktörsüz kalmaktan çok daha iyi bence.

    fatih terim oldukça yıpranmıştı ve artık onunla devam edilirse dikiş tutmayacağı ilkokul seviyesinde futbol izleyicisinin bile net olarak görebileceği bi' durumdu.

    buradaki birçok kişi gibi torrent ismini yeni duydum. ne verir ne veremez ne kadar başarılı olur bunlar muamma? ama daha adam gelmeden sadece fatih terim'den sonra geliyor diye buna kin beslemek gerçekten de çocukça hareketler inşallah bu ve benzeri aptal tavırlarla karşılayacağı bilgisi verilmiştir kendisine. ve hazırlıklıdır adam inşallah. son olarak bu adamı bilmem etmem ama çok başarılı olmasını isterim çünkü bu adamın başarısı galatasaray'ın başarıı demek. benim anladığım bildiğim taraftarlık da yeni gelen hocaya sonuna kadar destek vermektir. ama gördüğüm kadarıyla adamın başarısız olmasından mutluluk duyacak toksik bi' kitle var ve adamın başarısız olması için dua ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın