• 63
    insan olan herkesin göstermesi gereken şeydir. lakin galatasaray taraftarının terim'e vefa göstermediğini söylemek ayıptır. bu taraftar terim'e hiç kimseye göstermediği vefayı göstermiştir.
    1. 2000 yılında süren ve ekibinin hataları sonucu sözleşme gelmeyince gideceği belli olan terim'e herkes sesi kısılana kadar "kal bu sene" diye bağırmıştır. o yine de gitmiştir ama bu taraftar onu orada da desteklemiş terim başarılı olsun diye dua etmiştir.
    2. lucescu ile şampiyonlar ligi başarısı ve şampiyonluğa rağmen terim ismi gündeme gelir gelmez taraftarlar terim uğruna susmuş hatta coşmuştur.
    3. 2010 yılında ünal aysal'a öyle bir baskı yapmıştır ki baskan istememesine rağmen terim'i takımın başına getirmiştir. gönderildiğinde de kapısına gidip kimseye nasip olmayacak bir uğurlama yapmıştır.
    4. demirören ile verdiği pozlara rağmen tekrar ismi gündeme geldiğinde tüm stat terim diye inlemistir.
    5. takım kötü gittiğinde bile taraftar açık antrenmanlara kimseye nasip olmayacak ilgi göstermiş, kaybeden takımı dönüşünde sahiplenip yureklendirmistir.
    6. son birkaç sezondur takım açık açık iyi top oynamamasına rağmen terim olduğu için ufak tefek homurtular dışında tepki almamıştır.

    kısacası bu taraftar zaten terim'e yeterince vefasini göstermiştir. şimdi artık onun da yorulduğu bu kadar barizken ve takımın da artık değişiklik şart diye bağırdıgi bu dönem de terim'in gitmesine üzülmedi die kimseye hain yaftası yapistirilmamalidir. doğrusu kendisinin istifa etmesi idi. ama o yapmadı. yönetim ise verdiği sözü tutmadı ve kendisine seçim kazandıran terim'i sattı.
    ben taraftarım ve benim birinci önceliğim galatasaray. ben bu takım için artık düzgün bir yönetim ve düzgün bir kenar yönetimi istiyorum.
    terim'in bundan sonraki galatasaray macerasının başkanlık koltuğu olmasını diliyor kendisine başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın