resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2064
    galatasaray artık başkanları harcama kulübü haline geldi. taraftarının neredeyse her biri hayatında yaşadığı olaylara karşılık bir nefret kusma aracı arıyor. bu bazen futbolcusu oluyor, bazen hocası, bazen başkanı. ama çoğunlukla başkanı. çünkü başkan kolay hedef. koruyanı yok, naif insanlar, eleştiri kültürüne açıklar. rahmetli mustafa cengiz kulüp ekonomisini düzeltir, sövülür. ünal aysal sisteme karşı çıkar , istifa et derler. adnan polat kulübü ekonomik buhrandan çıkarır, defol git derler. dursun özbek, evet o kimsenin sevmediği durdun özbek kasa kolaylığı sağlar tarihin en nefret edilen başkanı olur şimdi sıra geldi burak elmas'a. bu arada rakiplerimizin başkanları senelerdir aynı kişilerden oluşur hiç kimse farketmez. galatasaray camiasında başkan olunmaz. bana galatasaray başkanlığı önerseler bu kadar nefret dolu ortamda kesinlikle başkanlık yapmazdım, inan kıraç haklıymış aslında başkan olmamakta.

    burak elmas için gerçekten üzülüyorum. bu kadar değerli bir galatasaraylıyı harcamak istiyorlar. fatih terim'i seven ve çok sayan biri olarak sene sonuna kadar kalması taraftarıydım ama başkan bir karar vermiş. bakmış uzun zamandır kötü futbol var ve daha da önemlisi telefonlarına çıkmıyor teknik direktör. gönderme kararı almış. bu olabilecek birşey. evet fatih terim sıradan bir isim değil ama burak elmas'ta fatih terim'in en büyük hayranlarından biri zaten. o bile böyle bir karar alıyorsa durumun vahameti belli.

    ben kendi taraftarımı biliyorum fatih terim kalsa; burak elmas niye göndermiyor, kukla diyeceklerdi. şimdi gönderdi böyle olur mu, istifa et diyorlar. zor iş. böyle ne dediği belli olmayan ve sadece nefret saçmaya odaklı taraftar kitlelerine prim verilmemeli. burak elmas'ın yerinde olsam sosyal medyadan uzak dururum. yıldırım demirören, nihat özdemir gibi üstten davran, umursamıyormuş gibi davran bak galatasaray taraftarı birşey yapabiliyor mu onlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın