resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2054
    fatih terim diyerek seçim kazanıp, üç yıllık plan açıklayan, ilk protestoda hocayı yollayan başkan. madem böyle olacaktı, neden seçimden önce fatih terim’le çalışmayacağız diyemedin başkan?

    ben cevaplayayım, olmayan desteği oldurmak için yapılan politikadan ötürü.

    bu iş samimi değil, başkanın hocayı alınamayan başarılardan dolayı göndermesini geçtim, üç yıllık proje deyip ilk çatlakta projeyi fesh ediyorsun. bazı arkadaşlar bu iş devam eder hocayla kalmaz diyorlar, fakat proje scoutundan yardımcı hocasına kadar fatih terim ekibinden oluşmakta. bu iş buradan sonra zor dikiş tutar.

    başkan hem siyasetçi olduğunu, hem de ilk rüzgarda yan yattığını ortaya koydu. benim kendisine bu saatten sonra itimadım yoktur ta ki işleri rayına oturtup herkesin güvenini alana kadar. ona da yenilecek çok fırın ekmek var. oluşturduğu yönetim kurulunun üyeleri senesi dolmadan istifa ediyorsa orada zaten bir arıza vardır.

    nihat özdemir’in vereceği tavsiyeler vardır muhakkak başkana, kendisinin oraya danışmasında fayda var. biz bu filmleri ve manevraları fenerde çok izledik zira vakti zamanında, bizde de başkan sağolsun emanet durmuyor, iyi almış dersini demek ki sayın başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın