resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 87
    muhtemelen galatasaray'ın başına geçecek teknik direktör.

    gelmesini istemiyorum, burada başarılı olacağını sanmıyorum. torrent'in futbol bilgisi gayet üst düzeydir* fakat bu iklimde ayakta kalabilmesi bu kadar steril bir hoca için çok zor. gelelim kafama takılan noktaya...

    ben genel kanının aksine 3 yıllık planlamaya uygun bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. açık ifade edeyim 3 yıllık planlamayı hiç gerçekçi bulmuyorum ve kulübümüzün kodlarıyla uyuşmadığını düşünüyorum. alınan futbolcuların da galatasaray ışıltısından yoksun olduğunu düşünüyorum. ben olsaydım 30 milyon euroyu çok daha efektif harcardım. ancak... madem bu planlamaya sadakatle bağlı olmamız isteniyor, madem varsa yoksa bu planlamayı sürdürelim deniyor, domenec torrent gayet yetiştirici bir hoca işte. niye muhalif olunuyor?

    sadece yukarıdaki sorunun cevabını merak ediyorum. 3 yıllık planlamayı destekliyorsanız ve başarılı buluyorsanız torrent'e niye daha gelmeden muhalefet oluyorsunuz ki? gençleşmeyi bu adam yapar işte. teorik bilgisi var, gençlerle sık sık çalışmış. city grubun amerika şubesi olan new york city'de yetiştiricilik yapmış. madem hedef gençleşme ve yapılanmaydı, buyrun işte o isim gelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın