• 1
    yaklaşık olarak 50 senesini, çoğunluğu aktif olarak galatasaray hizmetinde geçirmiş, gelmiş geçmiş en büyük efsanelerimizden fatih terim’in galatasaray’ımızdan teknik direktör olarak muhtemelen son kez ayrılışıdır.

    ben 90 doğumlu ve bildim bileli galatasaray’ı sevmiş bir insan olarak, bize kazandırdığı kupalardan da önce, takımımıza aşıladığı kazanma inancı, arzusu ve kazanan kimliği için kendisine teşekkürü borç bilirim. bugün bir avrupa kupası hayalini kurabiliyorsak, büyük bir avrupa takımı ile eşleşince bir acaba eler miyiz diye düşünüyorsak, ligde liderin 10 puan arkasındayken hala acaba şampiyon olabilir miyiz hesabı yapıyorsak, bunda efsanenin, fatih terim’in biz farkında olmasak da bizlere aşıladığı ‘büyüklük’ ve ‘yapabilirlilik’ algısının ciddi bir payı var.

    şahsen tanımam, görmedim bile yakından, ama küçüklüğümden beri kendisini ailemden biri gibi severim. sanırım 90 kuşağı genel olarak ne demek istediğimi daha iyi anlar.

    gidişi haklıdır haksızdır ayrı ama benim için her zaman travmatik olmuştur.

    şahsım adına, futbolu sevmemdeki katkıları, yaşattığı başarılar ve mutluluklar, ülke futboluna katkıları, galatasaray kültüründeki izi ve binlerce benzeri sebeple kendisine çok çok teşekkür ediyorum.

    umarım hayatında mutluluk sağlık neşe hiç eksik olmaz.

    iyi ki vardın, varsın ve galatasaraylısın hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın