• 685
    galatasaray kadrosunun en büyük sorunu. cicaldau'nun ismini spiker maç boyu 5 6 kez söylüyor. sorumluluk almak gibi bir derdi yok, yavaş, top ayağındayken oyun aklı da düşük. berkan gayretli fakat galatasaray'da oynamak için vizyonu, pas kalitesi aşırı yetersiz.

    geçen sezon taylan-emre kılınç-belhanda ile liderdi bu takım. her allahın günü belhanda'ya sövülüyordu. yerine altyapıdan 15 yaşında çocuk gelse daha kötü olmaz deniyordu. buyrun 10 milyon euro verdiğimiz iki adam geldi.

    çok top kaybı yapıyor deniyordu, bugün stoperlerden top alan berkan ve diger orta sahalar arasındaki hat bomboş. kimse top almıyor, sorumluluk almıyor. pas almak da bir marifettir diye bas bas bağırdık. arda-belhanda-feghouli ile hücum edebilen takım şimdi niye bir pozisyona bile giremiyor?

    bazı oyunculara çok yanlış yatırım yaptık. şuan her ne kadar yetersiz olsa da morutan, halil bence çok işimize yarar futbolcular olacak. mostafa ve berkan da bence iyi kumaşa sahip olmasa da iyi paraya satılabilecek spesifik özelliklere sahip. ama cicaldau, barış alper hiç aynı umudu vermiyor. özellikle cicaldau.

    şuan bu güncel sorunu örten şey hocaya yüklenen başarısızlık sorumlulugu. oyun kurgusu olarak hocanın payı da bu başarısızlıkta epey fazla zaten. berkan'dan tempo yapan 8, cica'dan forvetlere yakın orta saha dışında bir şey olmayacağı cok belli. bence kendisi 1 ay içinde gidecek. o zaman taraftar orta sahadaki delicesine yetersizliği yavaştan görmeye başlar. patolojik bir nefrete dönen belhanda, 1000 kat topçuydu şuanki orta sahadan. halimiz de açıklıyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın