resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20302
    8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçı öncesinde fatih terim tarafından yeryüzündeki en büyük galatasaraylılardan biri olarak nitelendirilmiş futbolcu.
    artık bu insanların söylediklerine kendilerinin de inandığına emin olmaya başladım. tıpkı 3 yıllık planlama mız gibi galatasaraylılık da bir grup galatasaray profesyoneli için sadece kelimelerden ibaret; bu yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorlar. onlar için 3 yıllık planlamakendi aralarında konuştukları bir muhabbet sadece; yarın olur başka konulara geçerler. başarısızlıklarını kendi arkadaş ortamlarında birbirlerinden bu şekilde gizliyorlar; bu kavramlar bu insanların hayatlarında kullandıkları kılıflar sadece. yaptıkları iki taraflı dalkavukluktan ibaret... normal dalkavuklukta dalkavukluk eden yalan söylediğinin farkındadır; fakat burada dalkavukluk eden de edilen de söylenen söze inanıyor.
    bu insanların planlamadan anladıkları benim gibilerin anladıklarından çok farklı... bunun yanında galatasaraylılık dedikleri şey ise bana göre tamamen ayrı bir kavram. kendileriyle aynı takımı tuttuğumuzu zaten düşünmüyorum. bu açıdan kendi içlerinde haklılar aslında; arda turan onların dünyasında yaşayan en büyük galatasaraylılardan biri olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın