• 14
    eğer bu takımın ismi terimsaray olsaydı doğru bir önermeyi içeren söz. terimsaray, fatih terim'in sahipliğindeki bir takım olacaktı, onun sahipliğinde bir takım olacaktı ve o takım onun malı, onun değerlisi olduğu için bu sözü söylemeyebilirdik. ama bu takımın bir adı var ve bu takım sahibi olan bir takım değil, seçimle gelen bir başkan ve o başkanın görevlendirdiği isimlerle devam eden bir düzen var.

    asla bir başkan camiası olmadık, fatih terim sebebiyle hoca camiası olduk. hoca büyük galatasaraylı evet ama gönül verdiği renkler adına çalışırken bu işten maddi de bir kazanç sağlıyor ve en nihayetinde milyonlarca taraftarı olan ve aynı zaman müşterisi olan insanlara bir şey sunması gerekiyor. ortaya sunulan bir arpa boyu bir şey yok ise nasıl bir söz söylenmeli şimdi, bu takıma ben saygı çerçevesinde her türlü eleştirimi sunup oynanan oyundan memnun olmadığımı her türlü şekilde dile getirebilirim.

    galatasaray futbol takımı ne oynuyor fatih hocam? galatasaray futbol takımı 3 yıllık planlamayla yola çıkan sezonda üretme adına ne üretti fatih hocam? baskın oyun sergiliyor muyuz fatih hocam? babel-soso-diagne-muslera-pva isimlerinin toplam maaşları bütçesiyle kurulmuş takımlar bizi nasıl oynatmadan yenebiliyor hocam? biz neden her sene tff-mhk-siyaset-spor-başkan gibi kurum ve isimlerle kavga etmek durumundayız hocam? neden her sene kenarda kalamıyorsun hocam, neden her sene tribünde oturuyorsun hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın