• 182
    gol atamıyoruz, şaka gibi ama gol atamıyoruz yahu. kendimi bildim bileli saçma sapan goller yerdik ama sonra çevirirdik. artık çeviremiyoruz çünkü gol atamıyoruz. koskoca galatasaray gol atmaktan aciz. kaç kere yazayım bilmiyorum ama yine yazayım; gol atamıyoruz...

    halil ibrahim dervişoğlu hakkındaki girdim en ofsayt girdilerimde duruyor. hala da görüşüm değişmedi. bu arkadaşla yola çıkılmaz, kimse kusura bakmasın. gol atamayan forvet mi olur galatasaray'da yahu! yok pozisyon oluşturamıyormuşuz da falan da filan. oluşturduğumuzda da atamıyor ki! ligde iki golü var biri uzaktan vurup kalecinin içeri aldığı goldü. diğeri de öyle bir şeydir muhtemelen. 1 yıl geçti, geldiğinde neyse o gibi; çok da ekstrem bir gelişim yok. misal muhammed kerem aktürkoğlu hakkında ilk görüşlerim de pişmesi yönündeydi. helal olsun çocuk cidden pişti. ilk geldiği zamanlarda nerede durması gerektiğini bile kestiremiyordu zaman zaman. şimdi öyle mi, değil. halil ne oldu geldiğinden beri, hakikaten belirsiz. geldiğindeki maçları da izleyin şimdikileri de; aynı. ahım şahım bir fark göremiyorum. 6 ay sonra da aynı olacak demek ki. çokça süre de aldı.

    diğer forvetler de sakatlık, afrika'daki milli maçlar derken yoksa bir forvet transferi şart. ya da bu seneyi tamamen boşlayacağız. artık yönetimin kararı.

    ikinci gereken hücumda tehlikeli biri. hücumda şu adam fark yaratır, gol atar / attırır diyeceğimiz bir adam yok. kerem dışında tabii. olimpiu vasile morutan'ın yetenekli olduğu belli ama hem maç içinde kayboluyor hem de o yetenekleri maçlara damga vurması adına şu an için yetersiz. biraz daha zaman lazım. alexandru cicaldau da o tip bir adam değil gibi. olsa olsa ekstra skora katkı yapacak adam olur ama bize asıl skor tehlikesi olacak adam lazım. 10 numara 5 numara falan anlamam. skor yapsın adam, kaç numara isterse de versinler.

    üçüncü gereken konu da taktik. türkiye'de oynadığımız oyun avrupa'da işlemiyor, avrupa'da oynanan oyun türkiye'de işlemiyor. birinde iyiysek diğerinde kötü oluyoruz illa ki. bunun da taktiksel bazda çözümü lazım. hücumda sık sık çoğalamıyoruz, çoğaldığımızda da takımın yerleşme problemi yüzünden top ayağında olan arkadaş yanlış bir şey yapıyor (taktiksel problemler). diyelim çoğaldık, iyi de yerleştik bu sefer de top ayağında olan arkadaşın beceriksizliği tutuyor. sonuç; ligde gol atma bakımından son çeyrekteyizdir herhalde. gol atmayınca puan alamıyorsun bu oyunda zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın