resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1574
    oturmuş, genç tecrübeli, çok kaliteli ve as kadrosu belli bir takımın vardır; genç toy ve potansiyel vaad eden oyuncularını kiralarsın. amaç bir sezon sonra elindeki oyuncuların seviyesine gelmesini beklemektir dilemektir.

    ee sen zaten 3 yıllık planlama adı altında bir sürü genç futbolcu almışsın yeni bir kadro kurmuşsun ve ilk sezondan hemen başarı beklentisine girmeyin diye şerh koymuşsun. eyvallah ne kadar eleştirsek de düşünce güzel. ama madem oluşum bu şekilde yunus akgün niye bu oluşumun bir parçası olmasın?

    madem bu çocuğun 3 4 ayda geleceği fiziksel kalite, özgüveni ve üretkenliğinin geleceği seviye buydu aynı ilerlemeyi bizde de yapabilirdi.

    yunus’un mevkisinde çok iyi gözün kapalı ilk 11’e yazacağın bir iki oyuncu olur. zaten yunus bunu kesemez gitsin kendini geliştirsin dersin.

    sen sırf fiziği güzel diye para verip keçiörenden’den barış alper yılmaz’ı alacaksın, morutan’ı alacaksın yunus’u kiraya göndereceksin.

    yunus’un performansı biz taraftarı gururlandırmalıysa teknik ekibi de utandırmalı. para verip aldığın oyuncular gönderdiğin yunus kadar top oynamıyor, kendine bişey katamamış. ben futbolcu kumaşından anlamıyorum demenin ete kemiğe bürünmüş hali bu.

    biz de konyaspor’a göztepe’ye alanyaspor’a karşı oynuyoruz; kiraya gönderdiğimiz yunus’un takımı adanademirspor da ayrıca. barış alper’in morutan’ın geçmeye çalıştığı bek oyuncusuyla yunus’un geçmeye çalıştığı bek oyuncuları aynı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın