resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 660
    bugunun degisen dunya duzeninde maalesef fakirle zengin arasindaki fark korkunc bir sekilde artiyor ve dunyanin hemen hemen her ulkesinde alt sinif dususte. ozellikle pandemi resmen katalizor gorevi gordu ve insanlar fakirlesti. turk halki bu fakirlesmeyi avrupa halklarina gore kat kat fazla hissetti ve haliyle bu durumdan sikayetci. imkani olanlar yurt disina gidiyor, olmayanlar ise gitme umuduyla hayatta kalmaya calisiyor. ancak gozden kacan bir gercek var: artik global bir dunyada yasiyoruz ve iyi hayat sartlari icin salt emek haricinde sisteme deger katacak bir seyler uretemeyen insanlar, dunyanin hicbir yerinde iyi hayat sartlarina sahip olamiyorlar. bunun icin yurt disina gitmek iyi bir fikir olsa da her seyin cozumu olmuyor maalesef.

    iste mustafa kapi'nin da dusuncesi tam da bu yondeydi. zannetti ki galatasaray'dan daha iyi antrenman tesislerine, daha iyi futbol okuluna sahip olan lille'ye gidince her sey daha guzel olacak. hayir, boyle bir sey yok. eger sen isci olsaydin hayat standartlarin eskisine gore daha iyi olurdu, kismen hakli olabilirdin. ama sen futbolcusun, isci degilsin. kendini "abi gencler yurt disina gitmek istiyor" diye savunma, cunku sen diger gencler gibi fakir degilsin. diger gencler gibi uc kurus maas icin kotu sartlar altinda, her gun saatlerce universite sinavina calismak zorunda degilsin, iyi imkanlarin var, futbola yetenegin var. ve en onemlisi, icinde bulundugun kurum, turkiye'nin en iyi altyapi hizmetini veren 3-4 kurumdan birisi. evet belki gs olarak dunyanin en iyi imkanlarini saglayamiyoruz sana ama hala bircok gencin ruyasinda bile goremeyecegi sartlara sahipsin. sartlardan birak da biz sikayetci olalim, sen olursan komik olur cunku.

    allah'in erzincan'indan cikan kerem 21 yasinda galatasaray'a gelip patlama yapip takimin en degerli parcalarindan biri haline geliyorsa oturup dusunmelisin kardesim. daha da soyleyecek lafim yok, basarilar.

    19 yasindaki genc topcu. formata da uyduralim bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın