• 41
    2021-22 sezonunun ikinci devresini açacağımız maç. ilk devre öyle bir geçti ki bendeki süresi 3 yıl falan, geçmek bilmedi, sürekli acı, mutlu an sadece rizespor deplasmanı oldu. bi ara derbi kazanamıyoruz diye üzülüyordum, sağolsunlar devamında biz derbileri değil sıradan maçları da kazanamıyoruz mesajı verdiler bizlere.

    büyük başarısızlık var, bir sorumlu yok. herkes kulak arkası yapıp olmaya umudu bizlere dağıtmaya çalışıyor. bir umut görenler olabilir gelecek adına ama mevcut yönetim ve teknik ekiple bu yolu sonu yol değil, bir başarı gelme durumu göremiyorum ben. 2022 takvim yılında da bir kupa büyük ihtimalle gelmeyecek ve kupa hasreti 3 takvim yılına çıkacak.

    maça gelirsek eksiğimiz çok, puan kaybında bahanemiz covid belası olacaktır. transferler, ocak ayı geldilerle de basın toplantısı tamamlanır. ben maçta olacağımız bir sorun sıkıntı olmazsa. aslolan her zaman galatasaray, taraftar olmak yer yer sefa yer yer de cefasını çekmeyi gerektiriyor.

    kaldı 19 maç, elbet bu sezonda bitecek, elbette baharlar gelecek. umut ederim ki hem mevcut yönetimin hemde fatih hocamızın son 6 ayını izliyor oluruz bu maçla birlikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın