• 39
    bir aksilik olmazsa tribünde yerimi alacağım maçtır.

    galatasaray kadrosunda iki spektaküler oyuncu var, birisi marcao diğeri kerem. ikisi de cezalı durumda. tam da bu yüzden uygulanan ucuz bilet fiyatı stratejisini mantıklı buluyorum. umarım normalde maça gelmeyen taraftarlarımız da bu maç için bir istisna yapıp stada gelirler. içeride giresunspor'a karşı oynanacak maçta bunu söylemek beni üzüyor ama bu maçı kazanırsak taraftarımızla kazanacağız. oyunumuz veya kalitemizle değil. çünkü ne kaliteye ne de işleyen bir oyuna sahibiz.

    sözlükte de okuyoruz, insanlar genç oyuncular oynasın istiyor haliyle. ancak şunu atlamayalım ilk 4 veya türkiye kupasını alacak takıma bağlı olarak ilk 5'te olmamız hayati derecede önemli. seneye avrupa'da olamayacaksak bu genç oyuncu çilesini çekmenin zerre kadar mantığı olmayacak. 3 puanı kim getirecekse o oynasın, en hazır, en motive kimse sahaya o çıksın.

    son olarak maça direkt odaklanmak için normalde aldığım tribünden farklı şekilde sahaya çok daha yakın batı tribününden bilet aldım. ben mi haksızlık yapıyorum diye özel bir dikkatle 30 milyon euroluk pakede dahil oyuncuları tekrar izleyeceğim. nelsson'a ikna oldum sayılır ama diğerlerini önyargısız şekilde son kez izleyeceğim. umarım tatmin ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın