resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 949
    giresunspor'un bize iyilik olsun diye bedelsiz bir şekilde geri göndermeyeceği kaleci. bir miktar para veya aytaç kara ve oğulcan çağlayan talepleri olduğu konuşuluyor spor basınında.

    ben hala eğer bonservis bedeli çok uçmuyorsa kendisinden üç yaş daha genç olan irfan can eğribayat'ı, o olmuyorsa da altyapı ürünümüz batuhan şen'i tercih ediyorum. okan geleceği olan bir kaleci değil. 26 yaşına gelmiş. türkiye şartlarında standart bir kaleci olup kalemizi de koruyabilir elbette, ancak hiç bir zaman üst seviyelere çıkabileceğini düşünmüyorum. artık kaleci pozisyonuna da proje olarak bakmalıyız. rakiplerimizin kalecileri altay bayındır, ersin destanoğlu, uğurcan çakır, üçü de 20 yaşlarında takımlarında as kaleci olarak oynamaya başladılar ve kısa sürede çok iyi piyasalar yaptılar. takımlarına oldukça yüksek bonservis bedelleri kazandıracakları da kesin gözüküyor. bizim de böyle bir projeye yönelmemiz lazım.

    keşke bir şekilde doğan alemdar'ı bağlayabilsek, potansiyeli çok yüksek, 19 yaşında, 3-4 sene oynatıp elit bir kaleciye dönüştürsek 23 yaşında olacak, çok ciddi bonservis bedelleri kazandırabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın