• 28
    belki de tarihin döviz olarak en ucuz biletlerin satışa çıkarıldığı maç. bu sezon genel anlamda biletlerimiz çok ucuzdu. bu maça gelecek olursak tribünlerin yine dolmayacağını düşünüyorum. bunun nedeni takıma olan güvensizlik veya bilet fiyatlarından ziyade artan covid-19 vakaları olacaktır.

    ben dahil bu sezon bir çok yazar stadın boş kalmasından fazlaca şikayette bulunduk. fakat covid belasını hesaba katmadık. herkes kendisini ve ailesini düşünmek zorunda. bundan dolayı maça gidemeyenleri anlayışla karşılamamız lazım. ayrıca bu sezon maçlara 13 yaş altında ki çocuklar giremiyor. yani öyle ailecek gidelim gibi bir durum da yok. bu maç özelinde bir başka konu ise üniversitelerin final haftasına denk gelmesidir. öğrenciler buradan kapılacak bir virüs sonrası finallere girememe tehlikesi yaşıyor. ben de bu gruba dahilim.

    yani sözün özü bu maç da büyük ihtimalle boş olacaktır. ama iyi gün taraftarı diye yargılamadan önce bu hususları dikkate almak lazım. yoksa galatasaray taraftarı daha 2 ay önce iç sahada derbi kaybettikten 4 gün sonra avrupa maçında takıma itici güç olup marsilya’ya sahayı dar etmemizi sağlamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın