• 3
    sport digitale youtube kanalında erinç bilican ve sinan yılmaz ile birlikte program yapan kişi. bu kadar ''içerden bilgim var'' kafasında takılıp bu kadar yanlış yerlerden eleştiri yapan başka bir insan görmedim sanırım. fatih terim eleştirisine bak şimdi:

    hoca boey'i değil rosier'i morutan'ı değil ghezzal'ı istemiş, bu yüzden de gençleşme operasyonunda samimi değilmiş demeye getiriyor lafı. hatta hocayla devam edecek çok az başkan adayı varmış, burak elmas yıllar yıllar öncesinden gençleşme projesini kafasında kurmuş, hoca da mecbur galatasaray'da devam edebilmek için bu projeye tamam demiş. bak bak fatih terim eleştirisine bak. yahu hocanın eleştirecek 100 tane şeyi var ama gidip rakibimizin en iyi 2 futbolcusuna talip olmak üzerinden böyle eleştirilmesini ben anlamadım. fena mı olurdu ghezzal bu takımda olsa da gençlerin defolarını biraz kapatsa?

    bir de şey demiş bu arkadaş... morutan çöp, cicaldau çöp diyenler hocanın açıklarını kapatmak için diyorlarmış, aslında bu futbolcuları kötü gösteren hocanın oyun anlayışı ama burak elmas yönetimini yemek için lafı transferler kötüye getiriyormuş bazı insanlar. vay be. ben şöyle ekleyeyim:

    bence cicaldau çöp. morutan genç bir potansiyel her yere varabilir, çöp de olabilir, boey sakatlanmasa bomba gibi adam, nelsson tamamdır, berkan ve halil yabancı sınırlaması garabeti varken yapılabilecek en iyi tansferlerden bazılarıydı, barış alper kerem gibi olumlu bir deneme(ama bonservisi çok yüksek), hatta pva bile maaşına rağmen bonservissiz oluşuyla bence iyi transfer.

    şimdi burak elmas 10 gün transfer sözünü tutamamış, 100 milyon stat sponsoru sözünü anlaşmayı tl ile yaptığı için tutamamış, 50 milyon falan ediyor yaptığı anlaşma, galatasaray'ı çatır çatır doğramışlar gıkımız çıkmamış, bırak gık çıkarmayız nihat abiyi yiyorlar falan demiş başkan, hocayı yatırdılar doğruyorlar kulüp çalkalanıyor pek bir ses seda yok, çatır çatır yönetim istifaları gelmiş, ali koçla dostluk rüzgarları esiyor ama 7-0lık olup cincon deniliyor falan, ama bak sen burak elması yiyenler nasıl yiyormuş, cicaldau çöp diyerek... hadi oradan hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın