• 89
    görevlendirdiğiniz isme göre takıma ve taraftarınıza da mesaj vermiş olursunuz aslında. mesela takımımız başına pep veya klopp getirirseniz benim niyetim ciddi şampiyonluk istiyorum diyorsunuzdur. eğer arteta getirirseniz benim yakın gelecekte şampiyonluk beklentim yok hoca ve takım gelişsin bakalım ne olacak diyorsunuzdur. eğer soljkaer getirirseniz, ben günü kurtarmaya çalışıyorum takım efsanesi kartımı oynuyorum amaç kesinlikle şampiyonluk değil diyorsunuzdur. takım bunu gayet net okuyacaktır eğer başarılı olamazsa ihale nasıl olsa teknik direktöre kalacak diyecektir.

    galatasaray özelinde de bu durum hep böyle idi mesela, canaydın terim'i gönderip hagi'yi getirerek kulüp efsanesi kartını oynadı mesela zamanında. ünal aysal ise çok büyük bir isim mancini'yi getirip biz yine şampiyon olacağız dedi mesela.

    bugün taraftarın bir kısmının istemediği terim eğer gönderilirse yeri hangi strateji ile doldurulur soru işareti. kulüp efsanesi kartı boş, o kimlikte kimse yok şu anda maalesef. okan buruk getirmek baya bir çapsızlık olur mesela, kendisi şu anda o koltuğu dolduracak durumda değil, soljkaer getirmekle aynı ayarda ve sene sonundan fazlasını göremez. bu döviz kuru ile büyük bir isim getirmekte neredeyse imkansız kaldı ki takımın bütçesini tavan 2 milyon euro'ya indireceğiz demişken, 5 milyon civari rakamları hocaya vermek nerden bakılırsa saçmalık.

    büyük ihtimal pereira ayarında vasat bir hoca getirilip sene sonunda taraftar baskısı ve menajer oyunları ile kovulacaktır. tazminatına iyi bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın