resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 13924
    3.5 senelik galatasaray kariyerinde selçuk'un sivasspor'a, umut'un schalke'ye ve aydın'ın braga'ya attıkları gol dışında hiçbir takım arkadaşının attığı gole sevinmemiştir. ben böyle olaylara çok dikkat ederim. burak yılmaz bizde oynadığı zamanlarda resmen kıskançlıktan arkadaşlarının attığı gollere sevinmiyordu. özellikle sneijder'in attığı gollerde büyük bir hasetlik duyuyordu.

    örnek vermem gerekirse sneijder'in juventus'a attığı gole tekrar bakın. sneijder topa vurunca burak buffon'dan seksin ve önüme düşsün diye pozisyon alıyor. gol olunca bir anlık duraksama yaşıyor ve içten içe üzülüyor. o sırada bir de drogba'ya bakın yara yara sevinmeye gidiyor. yani arkadaş en ufak galatasaray sempatisi duyan bir insan bile şu gol anında ortalığı yakıp kavurur. sen ne ara ben atamadım diye üzülme fırsatı buldun. aynı şekilde sneijder'in fenerbahçe'ye attığı gollerde de kıskançlık belirtileri var. özellikle ikinci golde kendisine pas vermedi diye üzülüyor pozisyonda.

    dediğim gibi 2012-2016 arası herhangi bir galatasaray maçının özetini açıp bakarsınız dediğimi anlayacaksınız. şampiyonluk golü olsun, kritik gol olsun, farkı açan gol olsun hiçbirine sevinmiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın