resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1571
    kiralık gönderip de takımımıza geri katılan oyunculardan katkı aldığımız kaç oyuncu sayabiliriz bilmiyorum. herhalde yakın zamanda en iyi örneği bruma'dır, onun dışında biz bu işi pek beceremiyoruz. yunus ise saygıyı hak ediyor ve gerçekten de oynamak istediği için gidip adana demirspor'da 2 sezondur ciddi süreler alıyor. çok da iyi geliştirdi kendini. eksikleri tabii ki var ama kerem de bize geldiğinde ne durumdaydı, ısrar edildi ve geldiği yer ortada. yunus ise bizim kendi evladımız! gelecek sezon daha da zor olacak olan yabancı kuralı için, takımımızda olması önemli olacaktır.

    bu sezon kupa dahil 20 maçta 16 gole katkı vermiş, sezon sonunda 25'e yaklaşacaktır. bizim takımımızda olmadığını ve yaz döneminde böyle bir oyuncuyu transfer etmek istediğimizi düşünelim, ne kadar para vermek zorunda kalırdık bir anadolu kulübüne? olaya biraz böyle bakınca, insanın canı acıyor..

    gerçekten gelecek sezon için en çok merak ettiğim oyuncularımızdan birisi olacak. taraftar baskısıyla takımımızda kalacak ve sanki kendisine yazık edecekmişiz gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın