resim
Yusuf Yazıcı
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 562
    yusuf yazici muhtemelen stefan kuntz'un sozleri sonrasi kendine gelebilecegi ve 2022 dunya kupasi elemelerine hazir olarak gidebilecegi bir yer ariyor. galatasaray'da 6 ay kiralik oynamak onun icin buyuk bir firsat.

    su anda piyasasi oldukca dustu ve milli takimdan da kesik yedi. lille 4-4-2 oynuyor ve yusuf'un stili ise bu formasyona uymuyor. yusuf'a cift yonlu ortasaha gorevi verince mutsuzlugu yuzunden okunuyor. forvet oynamak icin ise hizi ve pozisyon bilgisi cok yetersiz. emre akbaba'ya benzeten arkadaslar oldukca hakli.

    gelelim galatasaray tarafina. hoca ne cicaldau'dan ne morutan'dan ne de feghouli'den istedigi verimi alamiyor. sanirim hem on tarafin merkezinde hem de sag kenarda kullanirim diye dusunuyordur.

    - bu transferden formunu ve dusen piyasasini yukselten yusuf kazanir.

    - basarili olursa yedek oyuncusunu parlatan lille de kazanir.

    - galatasaray ise kisa vadeli bir performans elde etse de zaman ve para kaybeder. satin alamayacagin kiralik bir oyuncu ile 3 yillik planlamani da yavaslatmis olursun.

    not: bu arada trabzonspor kanadina odenecek bir tazminat sozkonusu. muhtemelen trabazon'a ''6 ay oynasin milli takima hazir olsun, zaten biz sampiyonluk yarisi icinde degiliz'' denilerek 6 ay icin izin istenecektir. trabzonspor yusuf'un sonraki satisindan yuzde 20 pay alma beklentisi var diye biliyorum. eger boyle bir beklentileri varsa onlar da ikna edilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın