resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5361
    proje adamı top class teknik direktördür, 2 gün önce geldiği takımda juventus gibi bir deplasmanda takımın başına çıkacak hatta ordan puan aldıracak kadar mangal yürekli, karizmatik ve işinin aşığı bir adamdır. bu gözler takımın başına gelip maçta takımın başına çıkmayan mustafa denizli gibi örnekleri de gördü.

    daha geldiği gün ayağının tozu ile çıktığı maçta dahi taraftar terim'de terim diye yedi bitirdi kendisini. hiç bir zaman sahiplenilmedi ve değer görmedi. o dönem oynadığımız bir fenerbahçe maçı vardı ki ersun yanal'ın fırtına gibi fenerbahçesini sahadan silmiştik sneijder net olarak idmanlarda çalışılmış derslik bir gol atmıştık. hatırladığım o fener adam akıllı pozisyon dahi üretememişti kalemizde. aynı sezon oynanan fırtına gibi estiğimiz bursaspor, kophanag gibi maçlarda vardı. son zamanlarda seyir zevki veren çok başarılı bir futbol oynatıyordu. hele o bursa maçını unutamam ne futboldu o öyle !

    ünal aysal kendisini proje sunacağı ümidi ile kandırmış bir sonraki sezon istediği bütçe verilmeyince tazminat kovalamadan istifasını vermiştir. he bu arada unuttum ya ceyhun gülselam'ı oynatmıştır doğru doğru bak tüh ona ! dur hatırladım lucas ontivero'yu da oynatmıştır hem nerde bu ontivero şimdi sirk topçusu işte. sahi ya bide burdisso diye bi çamaşır makinesi vardı o da mancini'nin suçu evet. hem deplasmanda batırdı takımı ya değil mi ? adamın elinde deplasmanda orta saha alternatifi olarak o sezon kendisine galatasaray formasını atan selçuk inan, yekta kurtuluş, evet evet o meşhur ceyhun gülselam ve o senenin jokeri hakan balta vardı felipe melo dışında. bunlarla deplasmanda bir şeyler yapmaya çalıştı. mesela delicesine hala takımın başında kalması gerektiği savunulan terim'e ismail çipe, eray işcan, fatih öztürk diyemiyorsunuz ama mancini'ye gelince ceyhunlar, ontiverolar havada uçuşuyo hey maşaallah yaşasın adalet terazisi !

    avrupa şampiyonluğuu emeğinin hakkı ile kazanan bu adam için hala ceyhun üzerinden vuruluyor ya ona yanarım. büyük ihtimal o üzerinden vurulan ceyhun gülselam gibi yeteneksizlerin yerine adam akıllı transferler istedi ama ünal aysal transfer bütçesi sunmayınca istifasını verdi. sen çok yaşa sinyor mancini seni bir taraftar olarak her zaman yaptıklarınla çok seveceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın