resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3535
    galatasaray'ın as forveti asla ama asla olamayacak olan oyuncu. sene başından beri 3 forvetimizi de sahaya atıp sonuç üretmeyi bekliyoruz. hepsinin yapabildiği bazı şeyler var ama istikrarlı gol atabilmek bunlar arasında yok. boş zamanı çok olan bir arkadaş diagne, muhammed ve halil'in kaçırdığı net gollerden uzun süreli bir video yapabilir. 1-2 maç olsa tamam ama bu 3 oyuncu da görev aldıkları süre boyunca golleri peynir ekmek gibi kaçırdılar.

    sürekli kaçırılan pozisyonlara şanssızlık dememek gerek, beceri eksikliği var ortada, bu oyuncular galatasaray'ın 9 numarası olmak için yeterli değiller.

    diagne kontratlı oyuncumuz, 1.5 sene daha kontratı var. maaşı da düşünüldüğünde 2023 yazından evvel gitmesi pek olası değil. halil bizim oyuncumuz değil bu onun için bir eksi ama türk pasaportlu ve çok güzel olmasa da forveti ikileyebiliyorsun kendisiyle.

    muhammed ise en uzun süreli kontrata sahip forvetimiz. opsiyonu piyasaya göre düşüktü ve alındı. ancak muhammed'le uzun plan yapmak muhammed dahil herkesin ömründen süre çalmak demek, ömrünü kısatlamk demek. hava toplarında korkunç derecede üstün ama sahada yapabildiği tek şey bu iyi olarak. gol yok, pas yok, adam eksiltme yok, duvar olma yok, topa abanmak dışında bir şey bilmiyor, penaltı bile atamıyor, kırılganlık tavan seviyede, bencillik diz boyu ama en önemlisi oyun zekası çok zayıf, futbol oyunu nasıl oynanırı, nerde ne yapması gerektiğini bilmiyor. türkiye için genç belki ama avrupa için genç değil.

    kendisinin transferini al-sat olarak yorumlamak istiyorum. umuyorum ki kendisini yazın aldığımızın üzerine satarız ve 1.5 senelik süre sonunda karlı bir şekilde elden çıkartmış oluruz kendisini.

    atanınla tutanın iyi olacak, bu işin şakası yok, perişan oluyoruz 2021-22 sezonunda. avrupa'da da iç sahadaki marsilya maçı dışında 1 den fazla gol atamadık, ligde +1 averajımız var, bu takım ne tutabiliyor ne de atabiliyor.

    dilerim afrika kupası'nda reklamını yapar ve 2022 yazında yollarımızı ayırabiliriz kendisiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın