resim
İsmail Çipe
Takım:Sakaryaspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 765
    28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçı performansı hakkında bir şey söylemeye gerek yok bence. kötü kaleci, kötü performans sergiledi ve dolayısıyla kaybettik. bundan sorumlu olanlar sorumluluklarının gereğini yerine getirir umarım.

    ancak, maçta yediğimiz üçüncü golden önce denizlispor üstüste kornerler kullandı biliyorsunuz ve bunların çoğunu, hatta golden sonra kullandıkları kornerleri de yine doğrudan kaleye vurmaları çok aşağılayıcıydı.

    düşünsenize, türkiye'nin en büyük takımının kalesindesin. rakip alt ligde ligden düşmeye oynayan bir takım ama as kadrosundan da 6-7 eksiği var. son dakikada korner kullanıyorlar ve iki metre boyuna rağmen senin ne kadar tırt bir kaleci olduğunu bildiği için üst üste 3-4 korneri doğrudan kaleye vuruyor ve hepsinde zorlanıyorsun, sonuncuda da golü yiyorsun zaten. dahası penaltılarda rakip kaleci gelip dalga geçer gibi golünü atıp gidiyor. gerçekten çok aşağılayıcı.

    ha bir de, unutmuşum, denizlispor'un attığı birinci golde rakibin attığı feyki halı saha kalecisi yemez. resmen bana şunu hatırlattı;
    https://twitter.com/.../1475893644875993088
App Store'dan indirin Google Play'den alın