resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3533
    bizim takımda şunu gördüm; fatih hoca hiç kimsenin yeri garanti değil gerekirse değiştiririz deyip değiştirdikten sonra ve mohamed'in penaltıyı ben atıcam deyip kaçırdıktan sonraki özgüvensizliği, halil'in iki top alışı saklayışı adam geçişi ama gol atamaması, diagnenin fizik harici bir şeyinin olmaması.

    yukarıda saydığım tüm sorunlar bence fatih terimin bu adamlara güvensizlik aşılamasından kaynaklı, herkes ben atacağım, kahraman ben olmalıyım peşinde. asisti yapan değil de golü atan olmak istiyor.

    mohamed bir ara her gol kaçırdığında terim'e dönüp bakıyordu ne tepki verecek diye, iyi bir şey yapsa bile dönüp bakar olmuştu. o kadar özgüvenini yitirmişti. bir golcünün de en büyük derdi gol atamamak, adam dünkü bencilliği tamamen birilerinin gözüne girme, takımı kurtardım, iyi oynadım, fatih terim'in gözüne girme ve ilk 11 de olma derdinde.

    ilk geldiğinde fizik olarak düşüktü ama bu kadar bencil ve gol kaçırmıyordu. şimdi gol atayım da benden bahsetsinler, gol atayım da terim daha fazla şans versin bana falan düşünüyor sanırım.

    adam iyidir kötüdür yorum yapamıyorum çünkü takım çok kötü neye göre değerlendirelim. ligde zaten son 5 6 dakika girip takımı kurtarması bekleniyordu, diagne sakatlandı ilk 11 e döndü şimdi de forvet, işi gol atmak olan adama, gol atmaya çalışıyor diye kızıyoruz.

    takım iyi olur kanatlardan şahane ortalar gelir, şahane ara paslar atılır bu adam koşmaz umursamaz, laubali olur, o zaman deriz ki bu adam galatasaray'a yakışmıyor.

    ama takımca kötüyüz biz bunu kabul edelim. iyi oynadıklarımızda zaten geleni atmak için çaba gösteriyorlar. ben takımca kötü olduğumuzu düşüyorum ve düzelirsek hep beraber bir şekilde düzeliriz.

    ben mohamed kötü ya da iyi olarak yorum yapmak istemedim yanlış anlaşılmasın. iyi oynadığımızda bu adam geldi ve golleri attı demek ki atabiliyor, bunun kıstasını yapabilmemiz için takımca iyi olmamız lazım diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın