resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3528
    dünkü maçtan * sonra kendisi hakkında yapılan eleştiriler beni şok etmekte. hele hele bunun belhanda'nın bile savunulduğu bir mecrada olması hayret verici. adam 1 gol, 1 asist, 2 direkten dönen top, kazanılmış sayısız hava topu ve ikili mücadele ile oynadığı maçta gol atmıyor, pas vermiyor diye eleştiriliyor. bana göre maçın en güzel hareketlerinden biri olan asist olabilecek bir pası da diğer oyuncumuz -sanırım kerem'di- 6 pastan golü kaçırdığı için (mma yapınca suç oluyor) asiste dönüşemedi. ama sorsan mma ceza sahası içinde pas vermiyor.

    kaçırdıkları var mıydı, tonla. yanlış karar tercihleri var mıydı? evet. ancak bunlar oynadığı oyunu 10'dan 8'e çeker en fazla. biz en son ne zaman 8'lik bir forvet performansı izledik peki? keşke yerine diagne oynasaydı, mücadeleye bile girmeden kendini yere bırakıp pozisyonları başlamadan öldürseydi de biz de sonuçtan ötürü takım yerine hakeme sövebilseydik değil mi?

    ikinci lig takımına karşı 3 gol bulduğumuz maçta eleniyorsak ve en çok eleştiri alan kişilerden biri 1 gol 1 asist katkısı veren forvet ise yakında 5 yemeye başlarız demektir. korktuğum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın