2021-22 Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Maçı
21:00 Ali Sami Yen Arena
8 - 9
Penaltılar Sonucu
  • 182
    çapa, süpürücü, aklı başında, gerektiğinde fazla agresif, hafiften çamur, futbol kaşarı bir ortasaha ihtiyacını yüzümüze vurmuş maçlardan biri.

    galatasaray’ın yıllardır en büyük eksiği bu. saha dışını, hakemleri, federasyonu, medyayı kısaca tüm gs düşmanlarını bir kenara bırakıp sahaya döndüğümüzde (nacizane sürekli söylediğim) en büyük eksiğimiz ve ihtiyacımız melo-fernando arası bir orta saha. josef ve gustavo gibi kaşar ama onların delikanlı olanlarından yani gs formasına yakışacak olanlarından bir tane bulamazsak hiçbir rakibi ve hakemi baskı altına alamayız, yıldıramayız. öne geçip skor koruyamadığımız için kaybettiğimiz son iki şampiyonlukta da bu eksikliğin payı çok büyük. maalesef çok koşmakla veya çok teknik olmakla bitmiyor olay, futbol çok komplike bir iş, alt liglerde bile her zaman genç oyuncu papaz oyuncu dengesini iyi kuran takımlar başarılı olur.

    ekleme: entry’yi girmemle maç 3-2 oldu. rakip zaten aşırı zayıf, ilk yarıdaki saçma telaşı ve yediğimiz saçma golleri düşünerek süper ligde sağlam bir rakibi göz önünde bulundurarak yazdım. yoksa bu maçın hakkı şu ana kadar 5-0, 6-0 zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın