• 1
    trabzonspor'un 1995-1996 senesinde çok yaklaştığı şampiyonluğu, eliyle fenerbahçe'ye ikram ettiği karşılaşma. trabzonspor, ligin son sıralarında bulunan vanspor ile sezonun 30. haftasında avni aker stadyumunda mücadele etmiş ve girdiği kilo ile gol pozisyonuna rağmen sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

    vanspor'un o dönemdeki kalecisi dumitri stingaciu, kalesini adeta duvarla örmüş ve kaçırılması daha zor olan birçok pozisyonda kale direklerinin de yardımlarıyla başarılı olmuştu.

    vanspor'un golünü, daha sonra beşiktaş'a transfer olan erkan avseren kaydetmişti. kendisi sağ bek pozisyonunda oynardı. trabzonspor taraftarından nasıl bir beddua aldıysa, iki yakası bir araya gelmedi beşiktaş'ta. hatta bir ara, oynadığı kötü futbolu; kanatta oynaması sebebiyle tribünlere yakın olduğu için hissettiği baskıya bağlamıştı.

    ayrıyeten işbu maçta golü atan erkan, teknik direktörü tarafından zaman geçirmek amacıyla son dakikalarda oyundan çıkartılmıştı. saha kenarına aheste aheste yürürken üzerine koşarak gelen dönemin trabzonsporlu çılgın önliberosu tolunay kafkas, bildiğin kucaklayıp atmıştı adamı sahadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın