• 44538
    "artık bu teknik direktörlüğü tek başına yapmanın imkanı yok. jurgen klopp sürekli şunu söylüyor; benim bilemeyeceğim, benim uzman olamayacağım o kadar fazla konu var ki, o yüzden her konuda uzmanlarını kullanmak zorundayım."

    "yardımcılar üzerinden kariyer etmiş biri jurgen klopp. mesela jurgen klopp duran top antrenmanı yaptırmıyor, onu uzmanına bırakıyor. bir yardımcısı da tamamen saha içine dair teknik tartışmaları yapıyor."

    "klopp, duran top antrenmanlarında bir kez bile gözükmemiş. tamamen uzmanına bırakmış, 2-3 yıldır. buradan şuraya bağlayacağım, galatasaray'ın son 3 yıldır duran toplardaki durumu kepazelik. geçtiğimiz sezon duran toplardan 7 gol atmış, 7 gol yemiş."

    "alanyaspor ise duran toplardan tam 17 gol atmış. geçen sezon konyaspor da 14 gol atmış. galatasaray duran toplarda çift haneleri bulmuyor abi...var mı takımda bir duran top uzmanı? alınıyor mu? alınmıyor...kendileri yapıyor mu peki? demek ki kendileri de yapamıyorlar"

    "yapamazsınız zaten, her şeyi de bilemezsiniz ki! jurgen klopp, 'ben bilmiyorum' diyor. attığı gollerin 3'te birini duran toptan atan takımın teknik direktörü, 'ben bilmiyorum' diyor ve yardımcısına bırakıyor."

    emre özcan

    https://twitter.com/...535107981254656?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın